Dekorativ bild

Naked Cake

Naked Cake erbjuder en paus från måsten i en mysig miljö, tillsammans med goda annorlunda, nästan knasiga bakverk som till exempel tårta på burk eller popmarshmallows. Alla bakverk i Naked Cakes lokal är bakade på plats och här experimenterar de gärna med nya spännande kombinationer. Med det sagt innebär experimentlustan inte att man på Naked Cake använder konstiga och onödiga tillsatser, utan fokus ligger på att göra bakverken på ett så naturligt sätt som möjligt. På så sätt vet man exakt vad som är i kakorna och kan lätt hjälpa till exempel allergiker i valet av fika, eller varför inte födelsedagstårta!

På Naked Cakes bageri Sickla kan du nämligen beställa fina, goda och roliga tårtor att ta med dig hem till ett speciellt tillfälle. Välj mellan allt från en spännande och supergod hallon-saltlakritstårta till en klassisk och underbar citronmarängtårta. Naked Cake tar även gärna emot specialbeställningar på bakverk. Besök dem i det mysiga caféet i Sickla Köpkvarter, så hjälper de dig gärna!

Alla Naked Cakes bakverk är glutenfria, och önskar du laktosfria smarrigheter kan de även hjälpa dig med det. Detta är smidigt om du till exempel vill förlägga barnkalaset i Naked Cakes mysiga lokaler, vilket brukar vara populärt bland barnen. De roliga formerna med tårta i burk, sötsaker på pinnar och goda chokladbollar är spännande att se på och goda så det förslår.

Utöver barnkalas kan Naked Cake även erbjuda catering för företag och privatpersoner, där de gärna anpassar både mat och fika efter kundernas önskemål. Dessutom kan du abonnera Naked Cake bageri Sickla Köpkvarter, och använda deras lokaler för din privata tillställning, kanske efter ett dop, eller varför inte en studentskiva! Ett smidigt alternativ till att ha festligheterna hemma och ett fint sätt att skapa ett minne för livet med fantastiska bakverk att bjuda gästerna på.

Kom förbi Naked Cake och insup den härliga atmosfären i deras mysiga café, drick en varm kaffe och testa ett litet svindlande gott bakverk, eller ät en mysig shoppinglunch i form av någon av deras goda smörgåsar!

Besök oss i Monteringshallen Sickla, Smedjegatan 10