Dekorativ bild

Katarina & Vänner

Vi på Katarina & Vänner vill hjälpa dig att hitta den stil som passar din personlighet och din kropp. Vårt mål är att kunna erbjuda dig en klassisk modebutik med både trendiga och stilrena kombinationer som gör att du känner dig självsäker och snygg i det du har på dig.

Hos oss hittar du ett brett urval av modekläder för kvinnor från ett noga utvalt antal märken, bland annat Busnel, Stenströms, Marville, Camilla Thulin, Brax med flera. Är du osäker på vad som passar dig, eller om du bara vill ha ett litet smakråd här och där, så kan du alltid kontakta vår trevliga och serviceinriktade personal som gärna hjälper till och vägleder dig genom olika stilar. Vi hjälper såklart även gärna till att ta fram kläder till dig för speciella tillfällen - kanske ska du vara gäst på ett bröllop med klädkod, eller så fyller en nära vän år och ska ha ett coctailparty. Här är vi gärna behjälpliga så att du kan känna dig trygg i det du har på dig under tillställningen.

I vår butik med modekläder för kvinnor i Sickla ska du som kund känna dig välkommen och må väl. Du ska kunna inspireras till nya infallsvinklar och vi har därför placerat ut bekväma fåtöljer i till exempel provrumsavdelningen, så att du som är medföljande vän kan sitta ner ett tag och ta det lugnt medan väninnan, hustrun, systern eller vem det nu kan vara, är inne i provrummet. När du besöker oss i Sickla gör stora speglar och mycket utrymme i provrummen det bekvämt att prova plagg i vår butik.

Genom att erbjuda kunnig service till våra kunder och genom att fokusera på den stilmedvetna och tidlösa kvinnan i alla åldrar, så vänder vi oss till dig som letar efter kläder med kvalitet.

Ett besök hos oss gör dig snygg och glad, välkommen in!