BoConcept såg dagens ljus i Danmark 1952 och är idag ett premiumvarumärke inom lifestyle med nära trehundra butiker i över sextio länder.

BoConcept designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning för vardagsrum, matsalar, sovrum, hemmakontor och utomhusmiljöer. De hjälper också sina kunder att skapa ett personligt hem med deras omfattande inredningsservice hemma eller i butik.

BOCONCEPTS MÖBLER OCH ACCESSOARER
BoConcept i Sickla erbjuder anpassade, genomtänkta och prisvärda designmöbler och accessoarer. Anpassade eftersom deras produkter kan uppfylla kundernas behov och drömmar. Samordnade då de har en helhetssyn i  utvecklingen och design av deras produkter. Design eftersom de är ett design företag med egna designers. Prisvärda eftersom de tycker om att ge sina kunder mycket för pengarna.

BUTIKER OCH STUDIOS
BoConcept känner passion för det de säljer och sätter ära i att uppnå bästa möjliga resultat för sina kunder. Alla BoConcepts butiker har inredningskonsulter som fäster lika stor vikt vid möbler och modern design som du själv. Deras design- och produktkännedom kan hjälpa dig att göra bästa möjliga val för ditt hem.

Välkommen till BoConcept i Sickla