Dekorativ bild

Aubergine

Hos Aubergine hittar du ett stort, men noga utvalt sortiment av trendiga och stilrena märken med mycket fokus på den skandinaviska stilen. Bland annat hittar du Seven Days, American Vintage, Samsoe & Samsoe, Second Female och Rosemunde. Vi finns i gallerian, bredvid mStore, vid Järnvägsgatans ingång – centralt i Sickla Köpkvarter.

Vi har många fina presenter som du kan ge till nära och kära; kanske till din väninna, eller till din flickvän, men även när du letar efter ett snyggt plagg till dig själv kan du komma till vår sko- och klädesbutik i Sickla, där det finns ett stort utbud av kläder och ett noga utvalt utbud av skor. Vi på Aubergine ser alltid till att ligga rätt i tiden med modet, samtidigt som vi har många plagg som kan bli riktiga långkörare i din garderob. Hos oss kan du verkligen skapa dig din egen personliga stil, speciellt eftersom vi är en liten klädesbutik som inte hör till en kedja. Vi har stor möjlighet att plocka ur godbitar och väljer bara kollektioner som vi själva tycker är snygga. Det skapar en mer personlig touch än vad du kanske får hos det stora klädesvaruhuset, eller låter dig i alla fall mixa upp deras plagg med mer personliga och individuella plagg från oss.

En sko- och klädbutik i Sickla där du kan ha roligt

Vi jobbar också med privata och trevliga event, skräddarsydda för just dig och dina vänner och kollegor. Då och då har vi en härlig after work i vår klädesbutik där vi ofta samarbetar med andra i Sickla Köpkvarter, som till exempel Naked Cake. Följ oss gärna på vår instagram där vi tipsar om roliga event i butiken! Där kan du även få reda på om vi fått in nya plagg, eller om vi har någon rea på gång. När det kommer till öppettider för vår klädesbutik i Sickla så gäller köpcentrets ordinarie öppettider även hos oss.

Välkommen önskar Maja!