Dekorativ bild

Alternativet Sickla

Alternativet i Sickla är ett livsstilskoncept för dig som är intresserad mode, design och inredning. Vi ser en modevärld i förändring där gränserna mellan stilar suddas ut. Samtidigt sker en förändring även bland butikerna där gränserna mellan renodlade modebutiker och exempelvis inredningsbutiker också är på väg att luckras upp.

Hos Alternativet kommer du att kunna handla mode för både män, kvinnor och barn och dessutom finns det massor av fina saker till hemmet, antingen till dig själv eller som presenter att ge bort. Vår ambition med plaggen och accessoarerna är ett noga kurerat utbud. Vi kommer att ha allt från självklara basplagg till de minsta detaljerna som gör en outfit komplett.
Hos Alternativet finns det ett 60-tal varumärken i en 800 kvadratmeter stor butik men vi ska inte konkurrera med andra multibrandbutiker utan vi vill komplettera dessa genom att erbjuda nya spännande varumärken. Förnyelse är viktigt för oss.

Vi kommer ständigt att ha nyheter i butiken och vi arbetar stenhårt för att hitta modevärldens nya spännande varumärken och vi kommer att ha örnkoll på de nya inredningstrenderna.
Vi vill att du som kund ska tycka att det är spännande att besöka oss ofta. Vi som ligger bakom Alternativet har lång erfarenhet från modebranschen och vi känner att tiden är mogen för att förändring när det gäller hur en riktigt bra modebutik ska vara.

Alternativet Skovägg

Ett stenkast från Alternativet Sickla butiken lite längre fram i gången mot bankomattorget hittar du en 30 meter lång skovägg med varumärken såsom: Fila, Vans, Gola, Puma, New Balance, Svea, Arkk Copenhagen, Veja, Garment Project, Steve Madden, Karhu, Pro Keds, Superga, Teva, Havaianas, Toms, Birkenstock, Pavement, Swims & Buffalo.

En färgstark mix av sneakers som följer rådande trender eller är klassiker! Många olika modeller till både dam och herr.