Alba Golf - Golfsimulatorer, mat, dryck och konferens! Alba grundes 2021 med ambitionen att bli den ledande Indoor golf-kedjan i Norden. Äntligen öppet i Dieselverkstaden på 1300 kvm i Sickla. Ingång på baksidan av Dieselverkstaden. Välkommen!

Golfsimulator

Alba erbjuder golfsimulatorer från Trackman i en unik miljö, kombinerat med ett anpassat och precist mat- och dryckeskoncept där vi har skapat en indoor golfanläggning som tidigare inte existerat i Sverige. I Dieselverkstaden erbjuds förutom 15 golfsimulatorer, stor bar och lounge också en unik möjlighet till möten och konferens i något av de 2 mötesrummen på översta plan.

Alla är välkomna hos oss! Oavsett om du är en erfaren golfare eller precis har börjat/vill börja så passar det utmärkt att besöka Alba. Vi har erfaren personal på plats som hjälper dig oavsett nivå. Är det så att du kanske bara vill ta en kall öl och en slice pizza, går det självklart också bra.

Vi hjälper till att anordna tävlingar och företagsevent, samt större privata sammankomster och vi har dessutom ett antal olika förmånliga medlemskap för både privatpersoner och företag.